Hirdetmény előzetes tájékoztatás - Kérdőív

kerdoiv malomsok

Hirdetmény előzetes tájékoztatás - Kérdőív

 

HIRDETMÉNY


Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Marcaltő, Várkesző és Malomsok Község Önkormányzata megkezdte a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítését. A Képviselő-testületeknek – a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvénynek megfelelően, és a település építészeti karakterének minőségi alakulása érdekében – 2017. október 1-ig településképi rendeletbe kell foglalnia a településképre vonatkozó előírásokat. A 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletnek megfelelően a teljes közigazgatási területre készülő településképi rendelet szakmai megalapozására településképi arculati kézikönyvet (TAK) kell készítenie.
Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, partnereket, hogy a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítése tárgyában az érintett önkormányzatok - a honlapján és a hirdetőtáblán történő tájékoztatáson kívül - lakossági fórum keretében is tartanak előzetes tájékoztatást melyek az alábbiak szerint alakulnak:

Település A fórum helye Időpontja:

Kapcsolat:


Várkesző Települési Önkormányzat
Várkesző, Kossuth u. 2017. augusztus 10.
900 órakor

Marcaltő Települési Önkormányzat
Marcaltő, Fő tér 13. 2017. augusztus 10.
1000 órakor

Malomsok Települési Önkormányzat
Marcaltő, Fő tér 19. 2017. augusztus 10.
1100 órakor

A településképi arculati kézikönyv összeállítása során számítunk a lakosság, a civilek és a partnerek aktív részvételére! Kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg a fórumot! Javaslatokat, észrevételeket, véleményt lehet nyilvánítani a megrendezésre kerülő lakossági fórumon, vagy írásban a fenti kapcsolattartásra megjelölt elektronikus címre megküldeni.

Az észrevételeket 2017. augusztus 20.-ig várjuk.

Köszönettel:

Ferencz Dezső
polgármester

Sandl Zoltán
polgármester


Fintáné Dóra Mária
polgármester

pdf icon

A képre kattintva PDF formátumban letölthető a kérdőív.

 

Körjegyzőségünk települései:

  • 1

Várjuk Önt!

Településünk lakói nagyon igyekvő, a környezetükre igényes, rendkívül vendégszerető emberek. Ezt Ön is megtapasztalhatja, ha ellátogat hozzánk.

Fintáné Dóra Mária

 

 Magyar Falu Program logo web

Elérhetőségek

 
  +36 89 347 802
  +36 89 347 802
 8533 Malomsok, Fő tér 19.

Kövessen minket a FB-on!